Tuinaccessoires

Er zijn 37 producten

Wat maakt uw tuin nou meer af dan iets opvallends. Laat u verrassen door ons assortiment tuinaccessoires. 

Subcategorieën

 • Waterpartijen

  Water is tegenwoordig niet meer weg te denken in tuinen. Een waterpartij, zoals bijvoorbeeld een waterval, creëert leven in uw tuin. Laat u inspireren door onze waterpartijen. 

 • Openhaard

  In ons assortiment hebben wij een openhaard met ingebouwde barbecue. Deze wordt geleverd ingebouwd in een schanskorf. Het heeft een mooie robuuste strakke uitstraling. De schanskorf is gemaakt van roestvrij staal, voordeel hiervan is dat het onverwoestbaar is.  De schanskorf met open haard heeft een lange levensduur. 

 • Grind en breuksteen

  Wilt u uw tuin voorzien van sfeer? Denk dan eens aan siergrind of siersplit. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, gradaties en formaten. Waardoor in elke tuin de juiste sfeer gecreëerd wordt. Grind en breuksteen zijn leverbaar in big bag, maar ook in zakken van 25kg. Voor grote hoeveelheden kunnen wij het ook los gestort leveren, dan wordt het rechtstreeks geleverd vanaf de groeve. Dit moet altijd in overleg.

 • Schanskorven

  Schanskorven zijn tegenwoordig heel populair. Ze worden ook wel grindkorf genoemd. Een Schanskorf bestaat uit een metalen net, gegalvaniseerd, met een aluminium legering om roestvorming te voorkomen. De netten worden aan elkaar gekoppeld en dat wordt gevuld met natuursteen. Om ervoor te zorgen dat de stenen op zijn plaats blijven worden er dwarsverbindingen geplaatst. Schanskorven kunnen als decoratief element gebruikt worden om uw tuin net dat beetje extra’s te geven. Denk aan gevelbekleding, erfafscheiding of als los decoratief object zoals banken, bloembakken etc. Omdat we de schanskorven zelf maken kunnen we ze snel maken en in alle maten en vormen leverbaar. Uiteraard worden afwijkende schanskorven in overleg gemaakt. Ze worden kant en klaar geleverd. Het best kunt u de schanskorf laten plaatsen door een specialist.