Tegelbestrating

Er zijn 60 producten

Tegelbestrating is een verfraaiing van uw tuin. Er zijn verschillende soorten en maten in de tegelbestrating, bv. bet...

Meer

Subcategorieën

 • Betontegels

  Betontegels zijn een product waar momenteel veel vraag naar is. De betontegels hebben een strakke maatvoering. Hierdoor is het eenvoudig om betontegels overal toe te passen, denk hierbij aan terrassen, tuinpaden en trottoirs. De betontegel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook is de betontegel verkrijgbaar met of zonder facetrand. Een facetrand is een klein randje dat ervoor zorgt dat de tegel niet zo snel beschadigd tijdens het leggen en geeft een strakke uitstraling. Ook is de betontegel te verkrijgen in diverse structuren in de bovenlaag, zoals glad, grof of heel grof. Tevens kan de betontegel behandeld zijn voor een langere levensduur.

 • Keramische Tegels

  Keramische tegels zijn er in verschillende maten en soorten te verkrijgen. Keramische tegel is een gebakken tegel. De keramische tegel is slijtvast, krasvast en kleurvast. De keramische tegel onderscheidt zich van andere natuurproducten in verband met zijn kleurvastheid en milieuvriendelijk. 

 • Natuursteentegels

  Natuursteentegels zijn een product dat in verschillende kleuren leverbaar is. Natuursteen wordt vrijwel altijd geïmporteerd. Het komt vaak uit Ierland, Brazilië, België, China, Italië en Turkije. Daar worden de materialen bewerkt en gesorteerd voor de beste kwaliteit. Natuursteentegels worden al eeuwenlang toegepast. Vanaf het oude Egypte en de Romeinse tijd genieten mensen van de schoonheid van graniet, marmer, leisteen en kwartsiet. De natuursteentegel is zowel buiten als bijvoorbeeld terras te gebruiken maar ook bijvoorbeeld als binnenvloer.

 • Siertegels

  Door de luxe uitstraling krijgt de siertegel een eigen karakter. Door de nabewerking van de siertegels krijg je een modern en onderscheidend uiterlijk. Zoekt u een product voor in uw tuin, let dan vooral op welke uitstraling u uw tuin wilt geven. Een oude of moderne uitstraling kunt u met de siertegels makkelijk realiseren.

 • Staptegels

  Staptegels zijn voor de verfraaiing van uw tuin. Staptegels worden vaak gelegd in het gazon of tussen de beplanting. Ook wordt de staptegel gebruikt als vijverrand en heeft het een robuuste uitstraling. Verder worden staptegels gebruikt voor aanleg van bijvoorbeeld watervallen.