Rasterflor beplantingselement zwart Volledige grootte weergeven

Rasterflor beplantingselement

Maak verhogingen in uw tuin. Denk aan trappen, borders en zelfs plantenbakken. Door de verschillende mogelijkheden kunt u in elke tuin het gewenste effect creëren. 

Helaas is dit niet product momenteel leverbaar

Voor meer informatie of een offerte bel 0492-344 492 of stuur een mail naar info@goedbestaten.nl

Meer details

Stapelblokken worden ook wel stapelmuur genoemd. Stapelblokken worden vooral gebruikt om hoogteverschillen op te vangen of om hoogtes in uw tuin te creëren. Stapelblokken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om hoogteverschillen te maken, of om deze op te vangen, heb je veel varianten. Denk bijvoorbeeld aan de ‘’gewone’’ stapelblokken, maar ook trappen, zitelementen en zelfs muren van beplantingselementen. Met elk element creëert u een ander effect, maar telkens wat u zelf voor ogen heeft.

Niveauverschillen zijn snel te maken en geven uw tuin een ruimtelijk effect.  Stapelblokken zijn verkrijgbaar in strakke en robuuste uitvoeringen.

Strakke stapelblokken geven uw tuin een moderne uitstraling, terwijl de robuuste stapelblokken uw tuin wat verouderd en natuurlijker oogt. Door de verschillende maten en kleuren in elke tuin een aanwinst.