Muurelementen

Er zijn 26 producten

Altijd al een verhoging in uw tuin gewild. Met onze muurelementen als trappen, stapelblokken en schanskorven creëert ...

Meer

Subcategorieën

 • Keerwanden

  Keerwanden zijn een betonnen wand en gemaakt met een hoek van 90°. Keerwanden hebben een voet en een wand, de voet zit in de grond en de wand is het zichtbare gedeelte. Deze worden gemaakt in verschillende hoogtes en dikten. Ook hebben we vaak gebruikte keerwanden in ons assortiment. Dit altijd op aanvraag. 

 • Stapelblokken

  Stapelblokken worden ook wel stapelmuur genoemd. Stapelblokken wordem vaak gebruikt om hoogteverschillen op te vangen of om borders in uw tuin te creëren. Stapelblokken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Zo is de stapelblok leverbaar in een strakke en een robuust geknipte uitvoering. 

 • Schanskorven

  Schanskorven worden ook wel grindkorven genoemd. Schanskorven zijn onder andere te gebruiken om hoogteverschillen op te vangen. De korf wordt gemaakt van twee gegalvaniseerde netten. Er wordt dan aan één zijde worteldoek geplaatst om doorspoeling van grond te voorkomen.

  Schanskorven kunnen daarnaast als decoratief element gebruikt worden om uw tuin net dat beetje extra’s te geven. Denk aan gevelbekleding, erf afscheiding of als los decoratief object zoals banken, bloembakken etc. Omdat we de schanskorven zelf maken kunnen we ze snel maken en in alle maten en vormen leverbaar, wel in overleg wat mogelijk is. Ze worden kant en klaar geleverd. Het best kunt u de schanskorf laten plaatsen door een specialist.