Over Ons

Adriaans handel en bestrating is in 1995 opgericht. Door de jarenlange ervaring is Adriaans handel en bestrating van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van gebruikte straatstenen en een gerenommeerde speler in de bestratingswereld, zowel nationaal als internationaal.

 Behalve de vele soorten gebruikte straatstenen en tegels beschikt Adriaans handel en bestrating inmiddels ook over een volledig assortiment van onder andere nieuwe stenen, klinkers, tegels en tuinaccessoires.

Vanwege de groeiende vraag naar ons assortiment hebben wij goedbestraten.nl gemaakt. U kunt dus vanaf nu online zien wat Adriaans handel en bestrating te bieden heeft. Uiteraard beschikt goedbestraten.nl over een uitgebreid assortiment. Het assortiment bestaat uit allerlei steenproducten in alle soorten en maten en in verschillende kwaliteitsklassen.  De verschillende klasse zijn: A-kwaliteit, tweede keus, en gebruikt. Daarnaast leveren wij een groot aantal aanvullende producten, zoals zand, lijmen en onderhoudsmiddelen. Uiteraard leveren wij de meeste producten direct uit voorraad, waardoor goedbestraten.nl een korte leveringstijd kan hanteren.

Onze producten zijn niet alleen online te bekijken/bestellen. U bent van harte welkom op onze showlocatie te Bakel. Hier tonen wij onder andere een groot aantal soorten klinkers en natuursteenproducten in onze showtuinen. Er is van maandag tot vrijdag iemand aanwezig om u te woord te staan. Op zaterdagen is het alleen mogelijk om Adriaans handel en bestrating te bezoeken op afspraak.

Mocht u tevens op zoek zijn naar een team dat de bestrating bij u komt aanleggen? Dan heeft goedbestraten.nl / Adriaans handel en bestrating de oplossing. Naast de uitgebreide voorraad beschikken wij ook over een zeer ervaren team van stratenmakers die al uw wensen kunnen realiseren.

Adriaans handel en bestrating is dus de ideale partner voor al uw projecten groot of klein, of u nu particulier, aannemer, hovenier, gemeente of een tuincentrum bent.

Contact gegevens:
Adriaans handel en bestrating
Geneneind 2B
5761 RM BAKEL
T: +31 (0)492 344 492
E: info@goedbestraten.nl
W: goedbestraten.nl