2x2 Volledige grootte weergeven

Betonplaat gebruikt

Tijdelijke verharding of langdurige verharding is snel en gemakkelijk te realiseren met onze betonplaten. In veel verschillende maten verkrijgbaar.

Voor meer informatie of een offerte bel 0492-344 492 of stuur een mail naar info@goedbestaten.nl

Meer details

Betonplaten/Stelconplaten zijn zeer geschikt voor tijdelijke verharding. Denk hierbij aan bouwterreinen, noodbestrating, kavelpaden, containervelden of rijwegen. Maar ook voor definitieve verharding. De beton/Stelconplaten zijn in diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar. Met aslasten van 8,5 tot 15 ton. De betonplaten hebben allemaal bewapening. Daardoor zijn onze platen zeer sterk. De beton/Stelconplaten zijn gemakkelijk te leggen of herleggen. Zorg altijd voor een goede ondergrond. Wij adviseren een bed van gebroken puin met grof zand erop voor snelle afwatering. Leg betonplaten altijd een stukje van elkaar af. Hier heeft u speciale afstandhouders voor. Doe dit zodat de platen de kracht niet aan elkaar afgeven. Hierdoor zouden er stukken af kunnen brokkelen.

Wij hebben nieuwe, maar ook gebruikte beton/Stelconplaten. Een gebruikte beton/stelconplaat heeft altijd een restwaarde. Wij verkopen beton/Stelconplaten met of zonder terugkoop optie. Dit wil zeggen dat u nieuwe of gebruikte platen koopt voor uw tijdelijke verharding en als u de platen niet meer nodig heeft kopen wij ze terug, oftewel huur van beton/Stelconplaten. De prijzen voor verkoop en terugkoop worden van tevoren besproken.