Binnenvloeren

Er is 1 product.

De meeste vloertegels, zijn alleen te verwerken als binnenvloer in uw woning. Het ideale van onze keramische en natuu...

Meer

Subcategorieën

  • Keramische tegelvloer

    Keramische tegels zijn in verschillende maten en soorten te verkrijgen. De keramische tegel is een gebakken tegel. Deze tegel is slijtvast, krasvast en kleurvast. De keramische tegel onderscheidt zich van andere natuurproducten in zijn kleurvastheid en milieuvriendelijkheid. De keramische tegel is zowel binnen als buiten te verwerken. 

  • Natuursteentegelvloer

    Natuursteentegels zijn een product dat in verschillende kleuren leverbaar is. Natuursteen wordt vrijwel altijd geïmporteerd. Het komt vaak uit Ierland, Brazilië, België, China, Italië en Turkije. Daar worden de materialen bewerkt en gesorteerd voor de beste kwaliteit. Natuursteentegels worden al eeuwenlang toegepast. Vanaf het oude Egypte en de Romeinse tijd genieten mensen van de schoonheid van graniet, marmer, leisteen en kwartsiet. De natuursteentegel is zowel buiten als bijvoorbeeld terras te gebruiken maar ook bijvoorbeeld als binnenvloer.