Zweeds graniet Volledige grootte weergeven

Zweeds graniet

Kinderkoppen hebben een historische waarde en komen al eeuwenlang voor. Kinderkoppen hebben altijd een restwaarde, ze zijn onverwoestbaar.

Voor meer informatie of een offerte bel 0492-344 492 of stuur een mail naar info@goedbestaten.nl

Meer details

Kinderkoppen of natuursteenkei geven uw straatwerk een authentieke en rustieke uitstraling. Maak bijvoorbeeld een terras, oprit of tuinpad van kinderkoppen. Kinderkoppen komen al eeuwen lang voor. Vroeger maakte men de hoofdwegen van kinderkoppen. Kinderkoppen of natuursteenkeien werden toen nog handmatig gehakt. De nieuwe kinderkoppen worden nu vrijwel altijd geïmporteerd. Gebruikte kinderkoppen hebben wij grote partijen op voorraad. Kinderkoppen hebben wij in diverse kleuren en maten. Denk aan gres, Zweeds graniet, porfier, Portugees graniet en basalt. Kinderkoppen hebben een grof uiterlijk met verschillende kleuren. Door de vele verschillende soorten past er altijd een kinderkop bij uw tuin. De kinderkoppen zijn onverwoestbaar, waardoor er altijd een restwaarde aan zit.

Bij het leggen van kinderkoppen denk aan een goede ondergrond. De ondergrond bestaande uit een laag gebroken puin, met daarop straatzand of gestabiliseerd zand van 5cm. Sla nu de kinderkoppen op zijn plek. Doordat de kinderkoppen nooit gelijk zijn aan elkaar creëer je grote voegen, veeg deze in met brekerzand, split of kift. Wilt u geen onkruid tussen uw kinderkoppen voeg dan de kinderkoppen in met voegmortel.